Stílusos fiú és lány gyerekruha - nadrágok, szoknyák, pólók, blúzok

 
0
Kosár  

Szállítás

Ön, a következő szállítási módok közül választhat:

 • Személyes átvétel boltunkban:
  -- A rendelés feldolgozását követően a megrendelt terméke(ke)t H-P 10-18 óra között, SZO 10-14 óra között veheti át az 1162, Budapest János u. 129. szám alatt
 • Házhozszállítás futárszolgálattal
  -- A megrendelt terméke(ke)t 1-2 napon belül az GLS futárszolgálat viszi házhoz, melynek díja Magánszemélyek esetén 990,- Ft, Kereskedő partnereinknek 1290,- Ft.
  Házhozszállítás során kollégánk egyeztet Önnel, majd ezután kap e-mailes értesítést a GLS-től, ahogy feladtuk csomagját. Az e-mailben a futár mobilszáma is benne van, így a kiszállítási pontos idejéről is tájékozni lehet.
 • GLS csomagpontra történő kézbesítés
  -- A megrendelt terméke(k) 1-2 napon belül a GLS csomagpontra érkezik, melynek díja Magánszemélyek esetén 850,- Ft. Kollégánk a rendelés feldolgozás után telefonon egyeztet Önnel, majd ezután e-mailes értesítést kap a GLS-től, ahogy feladtuk csomagját, amely tartalmazza a rendelt termék(ek) csomagpontra érkezésének pontos idejét.

 • Csomagkuldo.hu csomagpontra történő kézbesítés
  -- A megrendelt terméke(k) 1-2 napon belül a Csomagkuldo.hu csomagpontra érkezik, melynek díja Magánszemélyek esetén 690,- Ft. Kollégánk a rendelés feldolgozás után telefonon egyeztet Önnel, majd ezután e-mailes értesítést kap a Csomagkuldo.hu-tól, ahogy feladtuk csomagját, amely tartalmazza a rendelt termék(ek) csomagpontra érkezésének pontos idejét.

FIZETÉS:

 • Készpénzes:
  -- Személyes átvétel esetén márkaboltunkban 1162, Budapest János u. 129. szám alatt. Csak személyes átvétel esetén érhető el az a fizetési mód.
 • Utánvéttel
  -- Amennyiben a termék(ek)et GLS futárszolgálattal, vagy GLS csomagpontra kéred. Az utánvételes fizetési módnak 300Ft tranzakciós költsége van!
 • Átutalással
  -- Bármilyen kézbesítési mód esetén elérhető ez az opció, egyéb költségek nélkül.
  Kedvezményezett neve: Mikka Kft.
  Bankszámla szám: 11716008-20092672-00000000 (OTP Bank NyRT.)
  Közleményrovatba kérjük feltüntetni a Megrendelés számát
  Kérjük, munkatársunk telefonos visszajelzéséig ne utaljanak előre!

logo bottom

Mikka Kft
KISERESKEDÉS
1162, Budapest János u. 129.
GPS koordináta: 47.528299, 19.167365

Áru átvétel csak ELŐRE egyezetett időpontban!