Stílusos fiú és lány gyerekruha - nadrágok, szoknyák, pólók, blúzok

 
0
Kosár  
Még 15 000 Ft hiányzik az INGYENES szállításhoz

Küldetésünk

Küldetésünk

A Mikka gyerekruhákat azoknak a szülőknek ajánljuk, akik odafigyelnek gyermekeik öltözködésére és fontosnak tartják, hogy ruháik jól viselhetőek és divatosak legyenek. 1980 óta foglalkozunk gyerekruhával, és a kezdetektől fogva saját magunk tervezzük és gyártjuk azokat. Mára sikerült eljutnunk arra a szintre, hogy kizárólag prémium termékeket készítsünk. Odafigyelünk olyan fontos részletekre, mint például a bőrbarát alapanyag, mindemellett jól viselhető, divatos, tartós ruhákat készítünk, mely gond nélkül kibírja a gyermeki kíváncsiság összes fázisát.

Rólunk

100% MAGYAR gyerekruha 74-164 méretig.

Garantáltan bőrbarát technológiával készítjük a gyerekruháinkat. Minden termékünk limitált darabszámban érhető el, így gyermeked biztosan egyedi lesz.

ÖRÖK GARANCIÁT ADUNK RÁ!
Anyaként tudjuk milyen bosszantó, ha az amúgy is pillanatok alatt kinőtt gyerekruha két mosás után használhatatlanná válik. Mi nyugodt szívvel vállalunk örök garanciát termékeinkre, mert tudjuk, hogy ilyen nálunk nem fordulhat elő. 

1980 óta foglalkozunk gyerekruha gyártással. Kezdetben 2 fős kis vállalkozásként indultunk, mára már az ország minden területén elérhetőek a Mikka ruhák.

logo bottom

Mikka Kft
KIS- & NAGYKERESKEDÉS
1162, Budapest János u. 129.
GPS koordináta: 47.528299, 19.167365

Nyitvatartás